Насіння Кабачок Аеронавт 3г
6 ₴
кустовой
Оптові ціни
5 ₴ від 5 шт.
Мін. сума замовлення 300 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
100085
Виробник
НК Еліт
Країна виробництва
Україна
Тип посадкового матеріалу
насіння посівне
Культура
кабачок
Вид
однорічні
Висота рослин
низькорослі
Ступінь дозрівання
ранньостиглий
Тип вирощування
польові
Додаткові властивості
висока врожайність
Посухостійкість
так
Холодостійкість
ні
Кількість
1 шт
Особливості
без особливостей
Колір плоду
зелений
Репродукція
масова
Вага
3 г
ГМО
ні
Терміни посіву
травень
Опис
Кабачок Аеронавт--Скоростиглий - 40-45 днів. Кущовий. Високоврожайний сорт. Плоди темно-зелені, циліндричної форми, масою до 1,3 кг. М'якоть білувато-жовта, солодка, хрустка, соковита. Врожайність до 5 кг/м2. Відносно стійкий до хвороб. Використовують молоді плоди для консервування і домашній кулінарії.
Вага: 3 г.
----------------------------------------------------------------------------------
Агротехніка.
Під кабачки і патисони слід відводити ділянки з добре прогріваються, родючим грунтом. Надмірно вологі торф'яні та важкі глинисті грунти для них непридатні. Кислотність грунту повинна бути в межах рН 6-6,5.
Грунт під кабачки копають восени після збирання попередньої культури на повну глибину перегнойного шару. Навесні ґрунт вирівнюють граблями, знищують бур'яни, а у другій половині травня під перекопування вносять гній або компост (1 -1,5 відра на 1 м2) і мінеральні добрива (15 г сечовини, 40 г суперфосфату і 20 г хлористого калію на 1 м ).
У південних районах кабачки і патисони вирощують у відкритому грунті посівом насіння в грунт. У кліматичних умовах Нечорноземної зони кабачки, посіяні у відкритий ґрунт, або не дають врожаю, або він буває настільки низьким, що не виправдовує витрат, пов'язаних з їх вирощуванням. Тому для отримання задовільного врожаю кабачків і патисонів краще застосовувати горшечную розсаду.
До моменту посадки (5-15 червня) розсаду з 2-3 добре розвиненим листям садять за схемою 1 X 1 м. При посадці в лунку стежать за тим, щоб горщики були щільно обтиснуті грунтом і опущені на 2-3 см нижче її поверхні.
Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.
Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.
Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.
Урожай кабачків починають прибирати по досягненні споживчої стиглості плодів, тобто коли вони будуть довжиною 15-20 см і діаметром 5-7 див Таких розмірів плоди досягають через 8-12 днів після зав'язування. В цей час плодоніжка соковита, неогрубевшая і плоди при збиранні легко зрізаються ножем.
При масовому зав'язуванні плодів і сприятливих зовнішніх умов відбувається швидкий їх ріст. В цей період необхідно збирати кабачки щодня, не допускаючи їх переростання. Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.
Супутні товари
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну